zaterdag 11 juni 2011

Nespresso Pixie

En dan gaat je Senseo apparaat kapot! De Senseo vond ik makkelijk en best lekker! Maar nu wij na veel wikken en wegen een Nespresso hebben gekocht wil ik niet meer terug! Heerlijk! De koffie uit dit mooie, kleine (slechts 11 cm breed) en makkelijke apparaatje!! De Nespsresso Pixie is er in verschillende opvallende kleuren. Wij hebben gekozen voor Electric Red.

Nespresso zegt het volgende over Pixie; “Pixie beperkt wachttijd, plaats en energieverbruik tot een absoluut minimum, dankzij ge├»ntegreerde technologische innovaties.” Want Pixie warmt in minder dan 30 seconden op. Na 9 minuten inactiviteit schakelt de machine bovendien zichzelf uit, waardoor Pixie 40% minder energie verbruikt dan een gemiddelde machine met een A-label. Pixie geeft ook aan wanneer ze gebruiksklaar is of wanneer het waterreservoir moet worden bijgevuld.

De Nespresso koffiecups zijn niet in de winkel verkrijgbaar, maar kun je via internet bestellen. De lege cups kun je in een speciale zak bewaren en als de zak vol is geef je ze mee aan de postbezorger. De cups worden door Nespresso hergebruikt.

Nespresso heeft 16 verschillende koffiesoorten van diverse oorsprongen en met zeer verschillende karakters. Bij aanschaf van onze Nespresso kregen wij alle smaken kado. Bij de Mediamarkt of de Bijenkorf kun je overigens ook proeven ;-). De Ristretto is onze favoriet!

Nieuw cupje plaatsen
De cupjes vallen in een bakje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...