Over Kaatjes Blogger

Welkom op mijn blog!

Over Kaatjes Blogger
Op mijn blog schrijf ik over van alles wat een jonge werkende moeder bezig houdt. De onderwerpen gaan onder andere over huis en tuindecoraties, gezondheid, geld besparen, dagjes uit, productreviews en nog veel meer. Als werkende moeder heb ik het altijd druk. Naast een gezin, mijn werk, mijn paarden en een verbouwing houd ik weinig tijd over voor andere bezigheden. Daarom moet bij mij alles snel, makkelijk en bovendien zo goedkoop mogelijk. Alles waar ik over schrijf doe ik vanuit mijn eigen interesse en persoonlijke ervaring of naar aanleiding van een tip van een kennis, vriend(in), collega of familie. Kaatjes Blogger wordt geschreven door Karen Dekker (1974).

Over Karen Dekker
Ik ben moeder van een schat van een zoon  (2003) en woon samen met mijn lieve vriend Jeroen, onze trouwe hond Chica en 2 paarden en 2 ponies in een klein gehuchtje in Noordholland. Als teamleider werk ik voor 3,5 dag bij een assuradeur in de zorgverzekeringsbranche. Mijn hobbies zijn onder andere: paardrijden, hardlopen (dit jaar doe ik mee met de Dam tot damloop), lezen, fotografie, webdesign en ben ik graag creatief bezig. Verder gaat er veel tijd zitten in het verbouwen en onderhouden van ons huis en de tuin.

Verder
Kijk en lees lekker rond op mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je mij laat weten wat je ervan vindt of als je nog een tip hebt!
Veel plezier!

Liefs,
Karen
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...