donderdag 7 juli 2011

Wat is voetreflex?

Dit blog schrijf ik voor Hennie Smit.

Voetreflex is een ontspannende massage van de voeten met een genezende werking op het hele lichaam. het is een therapie met zeer positieve resultaten bij veel chronische en acute aandoeningen.

Behalve bloed beweegt er ook energie door ons lichaam. Deze energie stroomt door de zogenaamde meridianen, die de energie afgeven aan lichaamscellen. Onze lichaamscellen geven de overbodige afvalstoffen weer af. Door de zones op de voet te behandelen verbetert de doorlaatbaarheid voor de afgewerkte energie, de afvalstoffen verdwijnen uit het lichaam via de nieren en de huid. Door middel van een voetreflex behandeling kunnen klachten verbeteren en ook helemaal verdwijnen.

Hennie heeft in haar praktijk goede resultaten geboekt met de behandeling van bijvoorbeeld: hoofdpijn, nek-rugklachten, hooikoorts, kneuzingen, verzwikking, tenniselleboog, slijmbeursontstekingen, peesproblemen, spierkramp, gewichtsklachten (artrose), bandlesies, bedplassen, vochtvasthouden en maag en darmklachten.

Wil je meer weten over voetreflex of wil je een afspraak maken met Hennie Smit, ga dan even naar haar website: www.wanagi.nl/


Tijdens mijn zoektocht naar een bijpassend plaatje vond ik deze Hihihi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...