woensdag 18 januari 2012

Kaasstengels

Ingrediƫnten:

  • 10 plakjes bladerdeeg;
  • geraspte kaas;
  • zakje sesamzaad;
  • 1 ei.
Bereidingswijze:
  1. Snijd elk plakje bladerdeeg in 4 reepjes. Klop het ei en bestrijk met een kwastje elk reepje met ei.
  2. Verwarm de over voor op 150 graden (hete luchtoven en gasoven stand 1-2, elektrische over stand 4-5).
  3. Houd vervolgens 1 uiteinde van het reepje vast en draai de rest van het reepje zodat je er 2 draaien in krijgt.
  4. Bestrooi de ene helft van alle reepjes met geraspte kaas en de andere helft met sesamzaadjes.
  5. Bak de stengels in ongeveer 15 minuten gaar.
  6. Laat de stengels een paar minuten afkoelen en serveer ze in een mooi hoog glas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...