zondag 8 januari 2012

Bami

Ingredienten
  • Mie netjes van Honig;
  • Bami kruidenmix van Maggi;
  • 1 flinke prei;
  • 4 eieren;
Bereidingwijze
  1. Kook de Mie netjes als op de verpakking staat. Vaak maak ik het hele pak klaar, wat ik overhoud vries ik in kant en klare porties in. Altijd makkelijk!
  2. Kluts de 4 eieren en bak deze. Roer ze lekker door elkaar.
  3. Snij de prei in stukjes en spoel ze af. Doe ze daarna bij het geklutste ei en bak even mee, zodat de prei zacht wordt.
  4. Als de Mie klaar gekookt is en afgegoten, dan doe je deze bij het ei en prei. Vervolgens voeg je de kruidenmix en water (volgens verpakking op de kruidenmix) toe en roer nog even op laag vuur door.

Zelf vind ik de bami lekker met Satesaus (van Wijko), cassave kroepoek (van Conimex) en een augurkje. Heerlijk! En wat over is bewaar je in de vriezer.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...